Terugkomen van een burn-out

“Oké, u weet dat u er last van heeft en nu moet u verder. Wat kunt u doen? Welke stappen neemt u? Hoe gaat u uw instelling veranderen? En vooral: hoe gaat u voorkomen dat het weer gebeurt?”

Het lastige aan een burn-out is dat er tegenwoordig te veel en te vaak gezegd wordt dat een burn-out er gewoon bij hoort. Het klinkt alsof u niet helemaal meetelt als u er geen hebt of hebt gehad. Dat is natuurlijk waanzin.
Een burn-out krijgen is knap lastig en als u er al een heeft is terugkeren al helemaal moeilijk. Dat kunt u niet alleen, al denken managers vaak van wel.
Het is wel duidelijk dat een burn-out iets van deze dag is. Zeker als je in de media leest dat gemiddeld één op de vijf mensen er eentje heeft of dreigt te krijgen.

Het continue najagen van perfectie, het hoogste resultaat, de beste aanpak en/of het leukste team zijn is vermoeiend. Altijd meer en meer, beter en beter, hoger en hoger en uiteindelijk is het op. Dan is het tijd om fundamenteel te knippen. Te knippen in uw dagelijkse routines, uw gewoontes en rituelen. Het is hoog tijd om een nieuwe balans te vinden en niet meer te golven op de energie van stressgevoelens. U moet een start maken met iets te laten, om weer iets te kunnen doen. De belangrijkste stap die u daarbij moet nemen is het erkennen dat u er niet meer uitkomt en dat u hulp nodig heeft.

Onze oplossingen
Onderstaand treft u onze oplossingen als het om stress en burn-out gaat:

– Privé Coaching Traject Stressmanagement;

– Privé Coaching Traject Burn-out voorkomen;

– Privé Coaching Traject Energiemanagement;

– Privé Coaching Traject Happiness@Work;

– Privé Coaching Traject Energy@Work;

– Privé Coaching Traject Productivity@Work;

– Privé Coaching Traject Timemanagement;

– Privé Coaching Traject Mentale Veerkracht;

– Privé Coaching Traject Work-Life balance coaching.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.