Nogmaals onder de aandacht – WISP Foundation

WISP is een nieuwe Project Management methode waarmee je al snel goed uit de voeten kunt. WISP staat voor Working In Small Projects. Het is een methode waarbij je een goede structuur , zowel met betrekking tot besluitvorming en uitvoering als verantwoording, aanbrengt. WISP kent een set van afspraken, documenten en principes (succesfactoren). Deze is overzichtelijk van omvang én aan te passen als het project of de omgeving waar het project in wordt uitgevoerd, daar aanleiding toe geeft.

De training is bedoeld voor iedereen die kennis én vaardigheden op wil doen van gestructureerd werken in en met projecten. Vanuit deze deskundigheid wilt u uw impact als Project Manager, Teamleider of Teamlid verder verstevigen. U wilt betere inzicht opdoen in de diverse fasen van een project en de daarbij behorende principes.

Working In Small Projects (WISP) Foundation

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.