Working In Small Projects (WISP) Foundation

Logo TailorIT RGB

Working In Small Projects (WISP) Foundation

 790,00

Working In Small Projects (WISP) Foundation

Projectmanagement is een enorm gevarieerd en fascinerend onderwerp. Bij projecten betrokken zijn, op welk niveau dan ook, betekent: afwisseling, uitdagingen, harde deadlines en hard werken.

De bouwstenen van projectmanagement zijn wat ingrediënten zijn voor een kok. Net als een kok moet je alle ingrediënten kennen en weten hoe je deze kunt combineren. Hoe komt een goede kok aan de kennis en hoe kan hij met de ingrediënten een fantastisch diner samenstellen?

Voor het managen van projecten geldt: lezen, toepassen en vooral leren van wat er goed en fout gaat. Soms voel je je bij het uitvoeren van een project alsof je veel te veel tegelijk moet doen. Voor het werken in of managen van projecten geldt: oefening baart kunst.

WISP is een nieuwe Project Management methode waarmee je al snel goed uit de voeten kunt. WISP staat voor Working In Small Projects. Het is een methode waarbij je een goede structuur aanbrengt, zowel met betrekking tot besluitvorming en uitvoering als verantwoording. WISP kent een set van afspraken, documenten en principes (succesfactoren). Deze is overzichtelijk van omvang én aan te passen als het project of de omgeving waar het project in wordt uitgevoerd, daar aanleiding toe geeft.

Doel

Het doel van deze training is dat je een goed beeld van Project Management in het algemeen en van Project Management volgens de WISP-methode in het bijzonder krijgt.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die kennis én vaardigheden op wil doen van gestructureerd werken in en met projecten. Vanuit deze deskundigheid wil je jouw impact als Project Manager, Teamleider of Teamlid verder verstevigen. Je wilt betere inzicht opdoen in de diverse fasen van een project en de daarbij behorende principes.

Voorkennis

Vorm

Klassikaal en maatwerk

Inhoud

Tijdens deze training zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • de fasering van een project
 • de onderbouwing van een project
 • de projectorganisatie
 • kwaliteit en kwaliteitbeoordeling
 • risicobeheersing
 • plannen en planning
 • rapporteren van de voortgang van het project
 • Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  De prijs is inclusief slides exclusief boek en examen.

  2 dagen

  € 790

  Cursusdata

  Data op aanvraag

  Andere data?

  Locaties

  Breda

  Andere locatie?

  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.