Working In Small Projects (WISP) Foundation

Projectmanagement is een enorm gevarieerd en fascinerend onderwerp. Bij projecten betrokken zijn, op welk niveau dan ook, betekent: afwisseling, uitdagingen, harde deadlines en hard werken.

De bouwstenen van projectmanagement zijn wat ingrediënten zijn voor een kok. Net als een kok moet je alle ingrediënten kennen en weten hoe je deze kunt combineren. Hoe komt een goede kok aan de kennis en hoe kan hij met de ingrediënten een fantastisch diner samenstellen?

Voor het managen van projecten geldt: lezen, toepassen en vooral leren van wat er goed en fout gaat. Soms voel je je bij het uitvoeren van een project alsof je veel te veel tegelijk moet doen. Voor het werken in of managen van projecten geldt: oefening baart kunst.

WISP is een nieuwe Project Management methode waarmee je al snel goed uit de voeten kunt. WISP staat voor Working In Small Projects. Het is een methode waarbij je een goede structuur aanbrengt, zowel met betrekking tot besluitvorming en uitvoering als verantwoording. WISP kent een set van afspraken, documenten en principes (succesfactoren). Deze is overzichtelijk van omvang én aan te passen als het project of de omgeving waar het project in wordt uitgevoerd, daar aanleiding toe geeft.

Trainingsduur en Prijs

2 dagen

790

Cursusdata

Data op aanvraag

Locaties

  • Breda

Taal

  • Nederlands