Nieuwe training: Privacybescherming

Op 25 mei 2018 zijn alle Europese organisaties en veel private ondernemingen verplicht een gekwalificeerde Data Protection Officer (DPO) / Functionaris Gegevensbescherming (FG) aan te stellen.

Een functie die meer vraagt dan alleen de theoretische en juridische basis. Vanuit deze basis ontwikkelt u gedurende de opleiding een privacy beleid en implementatieplan, zodat u aan alle wettelijke vereisten kunt voldoen. De laatste stap is de implementatie zelf. We staan stil bij de rol van Data Protection Officer en Functionaris Gegevensbescherming en wat dat van u als professional vraagt. Kortom u bent klaar om te voorkomen dat uw organisatie tegen reputatieschade en verhoogde boetes aanloopt.

De opleiding voorziet in een verbreding van de theoretische en juridische basis. U krijgt inzicht in het totale speelveld en kunt vanuit een helicopterview kijken naar gegevensbescherming.

Voor meer informatie over deze training kunt u contact opnemen met onze opleidingsadviseurs of bekijk de training.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.