MS Office 2016 trainingen

MS Office 2016 trainingen

Naast onze MS Office 2007, MS Office 2010 en MS Office 2013 trainingen, verzorgen wij tevens MS Office 2016 trainingen.
De verschillen van MS Office 2016 met de vorige versie (MS Office 2013) zijn niet heel groot, maar er zijn toch weer een aantal handige nieuwe functionaliteiten in deze nieuwe MS Office versie toegevoegd. Een greep uit de nieuwe functionaliteiten binnen MS Office 2016:

1. Gebruik van Wikipedia app in MS Word;
2. Met meerdere personen tegelijk in 1 document werken;
3. Locatiedata in MS Excel op een Bing kaart projecteren;
4. Een video van de schermhandelingen in MS PowerPoint maken.

Om alle functionaliteiten binnen de diverse applicaties in deze nieuwe MS Office versie efficiënt en effectief te leren gebruiken, is het nu mogelijk om hiervoor een MS Office 2016 Migratietraining of een MS Office Migratieworkshop te volgen.

Ook verzorgt Tailor iT Training diverse MS Office 2016 trainingen voor de verschillende applicaties, zoals:
MS Word 2016 Basis
MS Word 2016 Basis Pro
MS Word 2016 Vervolg

MS Excel 2016 Basis
MS Excel 2016 Basis Pro
MS Excel 2016 Vervolg

MS Outlook 2016 Basis
MS Outlook 2016 Vervolg

MS PowerPoint 2016

MS Access 2016 Basis
MS Access 2016 Vervolg

Tevens verzorgen wij MS Office 2016 maatwerktrainingen en kunnen wij alle MS Office trainingen bij u op locatie verzorgen.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.