MS Office 2016 Migratietraining

Logo TailorIT RGB

MS Office 2016 Migratietraining

 415,00

MS Office 2016 Migratietraining

Steeds meer organisaties maken de overstap van oudere MS Office versies naar MS Office 2016. Om deze migratie succesvol te laten verlopen, wordt een gedegen voorbereiding van systeembeheer vereist. Denk hierbij, naast de installatie/uitrol van MS Office 2016, ook aan omzetten van MS Excel en MS Access applicaties en huidige bestanden, aanpassen of ontwikkelen van sjablonen en het op niveau brengen van het kennisniveau van de helpdesk medewerkers. Voor de gebruikers binnen de organisatie is de migratie ook een grote stap. MS Office 2016 brengt voor hen grote veranderingen met zich mee. De nieuwe gebruikersinterface en de nieuwe structuur van het lint zijn wezenlijk verschillend ten opzichte van de oudere Office versies. Het eerste wat u ziet wanneer u MS Office 2016 start, is een opgeruimd nieuw uiterlijk. De functies die u kent en gebruikt, zijn echter niet verdwenen en er zijn zelfs nieuwe functies toegevoegd die u veel tijd zullen besparen. De nieuwe MS Office-versie werkt ook met smartphones, tablets en in de cloud, zelfs op pcs waarop MS Office niet is geinstalleerd.
In deze migratietraining van een dag is, naast uitleg over de grootste noviteiten en verschillen ook ruimte om kennis en vaardigheden van de MS Office applicaties uit te breiden en de nieuwe mogelijkheden te leren gebruiken. Tijdens deze trainingen in groepen van maximaal 10 deelnemers wordt theorie afgewisseld met praktijk.

Doel

Doelgroep

Voor iedereen die heeft gewerkt met een eerdere versie van MS Office en die op een praktijkgerichte manier kennis wil nemen van de veranderingen in MS Office 2016.

Voorkennis

U beschikt over brede kennis van de MS Office applicaties uit een eerdere versie. Daarnaast kunt u omgaan met MS Windows.

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud

De belangrijke wijzigingen in MS Outlook, MS Word, MS Excel en MS PowerPoint
Ti en tricks om effectiever en slimmer te kunnen werken

Vervolgopleidingen

Na het volgen van deze migratietraining kunt u bijvoorbeeld doorgaan met een van onze MS Office 2016 Basis of Vervolg trainingen, om zodoende de reeds aanwezige kennis te updaten met betrekking tot de verschillende applicaties.

Bijzonderheden

Om het migratietraject succesvol te laten verlopen kan Tailor iT Training een vrijblijvend advies op maat samenstellen om helpdeskmedewerkers en gebruikers optimaal te ondersteunen voor, tijdens en na de overstap naar MS Office 2016.

1 dag

€ 415

Cursusdata

6-jun-23

25-jul-23

14-aug-23

20-sep-23

9-okt-23

21-nov-23

18-dec-23

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.