Loopbaanontwikkeling – Zonder pijn geen perspectief

Het klopt allemaal niet meer. Alles voelt verkeerd en kost u veel energie. U heeft het gevoel in een kringetje rond te lopen en weet niet meer hoe u daaruit moet komen. Eén ding weet u wel: dit wilt u niet meer! U wilt iets anders, want u krijgt hier geen energie meer van. Goed dat u dat weet, maar wat nu?

U zult, met betrekking tot uw loopbaan, keuzes moeten maken. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Een loopbaancoach kan u daarbij helpen. Kiezen voor een coach van Tailor iT Training betekent kiezen voor een efficiënte aanpak. Wij hanteren namelijk het KISS-principe en dat staat bij ons voor Kort, Intensief, Snel en Succesvol. Wij draaien er niet omheen en zetten u, volgens dit principe, op een nieuw spoor.

En ….. zonder pijn en perspectief. U zult dingen die u graag deed achter u moeten laten. Immers, als u doet wat u deed, krijgt u wat u kreeg én dat is toch wat u precies niet meer wilde!

Onze oplossing
Onderstaand treft u onze loopbaanontwikkeling trainingen:
Loopbaancoaching;
– Privé Coaching Traject Veranderen van ‘Ja, maar’ naar ‘Ja, graag’;
– Privé Coaching Traject Timemanagement;
– Privé Coaching Traject Persoonlijk Leiderschap;
– Privé Coaching Traject Opstellingen (Systemisch Werken).

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.