Autocad Basis

Met de Autocad basistraining leert u snel en efficiënt tekeningen maken in Autocad en Autocad LT.
De basiscursus is zo opgezet dat de kennis direct eigen gemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd en ruimte voor begeleiding en het maken van oefeningen.

De basistraining duurt vier dagen, verspreid over meerdere weken.
Het voordeel hiervan is dat u in de tussenliggende dagen de geleerde stof kunt herhalen en toepassen in uw dagelijkse werk. Doordat u gedurende deze basistraining veel oefeningen maakt, leert u snel zelfstandig te werken met de CAD software. De geleerde CAD kennis past u op deze manier snel toe in de praktijk, op uw eigen werkvloer.

Na het volgen van deze training maakt u zelfstandig en op een juiste manier een tweedimensionale tekening.
Deze kunt u bewerken en afdrukken. Als u de basistraining met succes afrond, ontvangt u een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

Wilt u meer weten over deze training? Via deze link komt u bij de training.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.