Wij volgen……..

Onlangs stond het team van Tailor iT Training zelf op de kaart van De Wereld van Verschil. Nadat ieder als voorbereiding een korte vragenlijst had ingevuld, nam het team deel aan een introductieworkshop. Enerzijds zonder verwachtingen en anderzijds toch ook enigszins gespannen. Immers, wat zou er aan het daglicht komen en hoe zouden wij daar mee om kunnen gaan. Achteraf konden de deelnemers niet anders dan vaststellen dat het een feest van erkenning en herkenning was. In de uitwerking naar de dagelijkse praktijk werd helder dat het team een groep mensen is met een hoge mate van diversiteit en gedrag en persoonlijke voorkeuren en dat juist diversiteit het team kracht en energie geeft. Dit betekent overigens niet dat het team op zijn lauweren kan rusten. Integendeel, want dat zou betekenen dat we niet meer innoveren en ontwikkelen. In deze zin is stilstand echte achteruitgang. Want gedurende de bijeenkomst zagen de teamleden bij elkaar dat niet alles wat iemand doet per definitie zichtbaar is voor anderen en ook niet voor zichzelf. Met andere woorden: men kwam er allemaal achter dat er tal van persoonlijke ontwikkelpunten zijn die de samenwerking binnen en buiten verder kunnen laten groeien.

Een korte slotnoot: het team van Tailor iT Training heeft zichzelf op de kaart gezet omdat zij er van overtuigd is dat je relaties alleen goed kunt adviseren als je zelf de moeite neemt om de Wereld van Verschil te ondergaan.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.