Welzijn is meer!!

Als er gesproken wordt over verantwoordelijkheid van een werkgever wanneer het gaat om welzijn van medewerkers, dan hebben we het al snel over arbeidsomstandigheden zoals veiligheid op de werkvloer en gezondheid van medewerk(st)ers. Wat vaak vergeten wordt, is dat die verantwoordelijkheid veel verder gaat. Het gaat ook om medewerk(st)erstevredenheid, het door de jaren heen bieden van ontwikkelingsmogelijkheden , organisatie van het werk in het teken van draagkracht versus draaglast en (eventuele) mogelijkheden tot re-integratie. Het gaat dus ook om HR-beleid, strategisch beleid en operationeel beleid naast Arbo-beleid. Indien een medewerker een organisatie moet verlaten en aannemelijk maakt dat zijn werkgever niet of onvoldoende verantwoordelijkheid heeft genomen omtrent het invullen van alle facetten van welzijn, loopt de werkgever een groot risico. Dat risico vertaalt zich in de kans dat de werkgever tot 12 jaar na diens vertrek blijft betalen voor betrokkene, terwijl deze niets meer toevoegt aan de organisatie.

In het kader van zelfontplooiing en zelfsturing van medewerkers vindt u als opdrachtgever in alle aspecten van ons aanbod het thema welzijn terug. Zit uw product er niet tussen, vraag ons dan voor een vrijblijvend advies dat ertoe doet.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.