Website op het gebied van Welzijn, Effectiviteit en Persoonlijke vaardigheden vernieuwd

In de nieuwsbrief van Juni 2017 informeerden wij u over de vernieuwende opzet van onze website op het gebied van Welzijn, Effectiviteit en Persoonlijke vaardigheden.

Het is gelukt om ons aanbod in een nieuw jasje te steken, waardoor het voor u als (potentiële) relatie makkelijker is geworden om het juiste thema en/of onderwerp te vinden.

Inmiddels hebben wij ons aanbod ook verbreed.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje op onze website te nemen.

Staat uw thema en/of onderwerp er niet tussen of kunt u het niet vinden, neem dan contact met ons op. Een vrijblijvend gesprek met onze opleidingsadviseurs biedt zeker een uitkomst.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.