Voortgang Microsoft Role-Based trainingen

De focus van Microsoft ligt op dit moment op de uitrol van nieuwe Role-Based trainingen. Veel bekende Microsoft trainingen worden versneld uitgefaseerd. Hierbij past Microsoft verschillende criteria toe, te weten:

  • Toepassing in relatie tot nieuwe Role-Based trainingen
  • Gewildheid/vraag
  • Omvang verkoop in aantallen

Wanneer een training nog redelijk gewild is, en daarmee ook nog in aantallen goed verkoopt, dan nog zal Microsoft kunnen overwegen om een training naar een Role-Based vorm te transformeren.

Per 31 december zullen er weer een aantal trainingen verdwijnen. Het uitgangspunt hierbij is: Cloud heeft alle prioriteit. Dit geldt ook voor alle door Microsoft nieuw uit te brengen trainingen. De verwachting is dat in 2020 met regelmaat aankondigingen van het verdwijnen van trainingen gaan volgen. Vele oudere Microsoft trainingen gaan binnen afzienbare termijn verdwijnen.

TrainingMOC nummerUitleg 
 
Integrating On-Premises Core Infrastructure Microsoft Azure10992nauwelijks verkoop 
Integrating On-Premises Identity Infrastructure Microsoft Azure10993nauwelijks verkoop 
Enabling and Managing Office 36520347inhoud is MS-030 * geworden 
Deploying Windows Desktops and Enterprise Applications20695nauwelijks verkoop, examen retired 
FL Clinic: Windows Server 201640389nauwelijks verkoop 
Microsoft Cloud Workshop – Media AI40525inhoud in Role-Based workshops 

Je kan er van uit gaan dat in 2020 meer van dit soort lijsten gaan volgen aangezien dit het begin van een grote ‘pensioenronde’ van de ‘oude’ Microsoft trainingen is.

Via deze link kan je de volledige informatie over de nieuw MS-030 training vinden.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.