Voor Microsoft Artificial Intelligence (AI) trainingen ben je bij Tailor iT Training op het juiste adres

Artificial Intelligence (AI) verandert ons leven op spectaculaire wijze. Het biedt een pallet aan positieve kansen. Voor jou als individu en je organisatie is AI een kans om efficiëntie te verhogen, innovatie te stimuleren en nieuwe markten te betreden. Met AI kun je processen versnellen, eenvoudig patronen herkennen, sneller beslissingen nemen en personalisatie op diensten en producten, die eerder verre van mogelijk waren, toepassen.

De mens blijft een cruciale factor voor het succesvol toepassen en inzetten van AI. Dit heeft tot gevolg dat de vraag naar professionals die kennis, vaardigheden en ervaring met AI hebben, zeer zal toenemen. AI opent de deur naar nieuwe vormen van samenwerking tussen mensen en machines. Mensen zetten de route, met behulp van AI die routinetaken automatiseert en gegevensanalyse uitvoert, uit, waardoor werknemers zich op de meer creatieve en strategische aspecten van hun werk kunnen focussen. Aspecten met een hogere toegevoegde waarde. Voor organisaties betekent dit een kans om te groeien en te innoveren. Voor werknemers verschuift de focus naar de primaire werkzaamheden, persoonlijke groei en het verder ontwikkelen van vaardigheden.

Microsoft lanceert met regelmaat nieuwe Artificial Intelligence (AI) trainingen. Tailor iT Training heeft hiermee een actueel en compleet aanbod van Microsoft Officiële AI trainingen.
Dit geldt zowel voor beginners als specialisten.

DomeinCursuscodeNaam trainingDuur in dagenCredential
Data & AIAI-050Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service1Applied Skills Assessment
Data & AIAI-102Designing and Implementing a Microsoft Azure AI Solution4Examen / Certification
Data & AIAI-3002Develop solutions with Azure AI Document Intelligence1Applied Skills Assessment
Data & AIAI-3003Develop natural language processing solutions with Azure AI Services1Applied Skills Assessment
Data & AIAI-3004Create computer vision solutions with Azure AI Vision1Applied Skills Assessment
Data & AIAI-900Microsoft Azure AI Fundamentals1Examen / Certification
Modern WorkMS-4004Empower your workforce with Copilot for Microsoft 365 Use Cases1nog niet beschikbaar
Modern WorkMS-4005Craft effective prompts for Microsoft Copilot for Microsoft 3651nog niet beschikbaar
Modern WorkMS-4006Copilot for Microsoft 365 for Administrators1nog niet beschikbaar
Modern WorkMS-4007Copilot for Microsoft 365 User Enablement Specialist1nog niet beschikbaar
Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.