VMware vSphere 6 trainingen

VMware vSphere 6 is de nieuwste versie virtualisatieoplossing voor de hybride cloud en de basis voor het software-defined datacenter. Met meer dan 650 nieuwe features biedt vSphere 6 klanten een hoog beschikbare, robuuste, on-demand cloud-infrastructuur, waarop elke applicatie kan draaien, beveiligen en beheren. vSphere 6 wordt aangevuld met nieuwste versies van VMware vCloud Suite 6, VMware vSphere met Operations Management en VMware Virtual 6.

vSphere 6 van VMware komt tegemoet aan de specifieke uitdagingen van cloud-native applicaties, inclusief Agile development-cycles en multiple applicatie-instances. Met VMware vSphere 6 zijn organisaties in staat duizenden component-instances te beheren van één cloud-native applicatie. De schaalbaarheid, prestaties en beschikbaarheid maken vSphere 6 uitstek als platform voor het virtualiseren van scale-up applicaties zoals SAP Hana, scale-out workloads, zoals Hadoop, en bedrijfskritische applicaties zoals Microsoft SQL Server, Oracle Database en SAP ERP.

Met de nieuwe versie introduceert VMware Long-Distance vMotion, dat live migratie van workloads met zero downtime mogelijk maakt over lange afstanden, bijvoorbeeld van New York naar Londen. Dankzij multi-processor fault-tolerance profiteren klanten van continue beschikbaarheid voor grotere virtuele machines tot vier virtuele cpu’s.

Bij Tailor iT Training kunt u de nieuwe VMware vSphere 6 trainingen volgen.

Bron: Computable

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.