Tailor iT Training – Uw Huawei training partner

Tailor iT Training is de specialist waar het gaat om opleidingsoplossingen op het gebied van Huawei producten. Als één van de weinige opleiders in de Benelux kunnen wij u voorzien van een breed portfolio aan trainingen en certificeringstrajecten die volledig aan uw wensen en eisen aan te passen zijn. Wanneer het gaat om productkennis, technische kennis, beheer van een Huawei omgeving of certificering, wij kunnen u voorzien van de juiste (maatwerk) oplossing. Dit kunnen wij met name op het gebied van Routing & Switching als ook op IT Server. Met name het gebied van (her)certificering kunnen wij uw mensen snel en effectief opleiden en geven wij slagingsgarantie.
In plaats van de gehele training opnieuw te volgen komt Tailor iT Training met een hercertificeringsbootcamp, waarin pre-testing, training en post-testing zit, zodat u alleen datgene leert wat u aan kennis nog mist en nodig heeft voor uw certificering.

Voor de mensen die nieuw moeten beginnen met Huawei heeft Tailor iT Training de Blended Learning training ontwikkelt.
Hierbij leert u doelgericht middels klassikale lesdagen de geleerde theorie in de praktijk te brengen. De theorie wordt u aangeboden via onze learning portal, waarbij u de mogelijkheid heeft om samen met uw mede-cursisten te studeren en te overleggen, wat u kostbare lestijd in het lokaal scheelt.
Hierdoor kunnen we de klassikale lesdagen tot een minimum beperken en bespaart u tot wel 70% op de normale trainingsduur.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.