In de spotlight: Wereld van Verschil

De Wereld van Verschil bestaat uit de zestien Personal Maps die alle zestien een andere gedragsstijl tonen. Door het gebruik van dit visuele middel krijgen deelnemers tijdens een training op een toegankelijke en bijzonder interactieve manier inzicht in zowel hun eigen als elkaars gedrag.

DISC is een instrument om het eigen gedragsprofiel in kaart te brengen. Het instrument is in 1920 ontwikkeld door William Marston en is sindsdien steeds verder ontwikkeld. DISC heeft internationaal erkenning verworven vanwege de nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Het is geen test en er is geen sprake van het “beste” profiel. De DISC bestaat uit een vragenlijst op grond waarvan zeer nauwkeurig kan worden bepaald wat uw persoonlijkheidssterkten zijn en welke gedragsstijlen uw voorkeur hebben. Door inzicht te krijgen in wat uw eigen stijl is en welke effecten uw gedrag kan hebben op anderen, kunt u uw sterke kanten verder ontwikkelen en leert u het beste uit uzelf te halen!

Benieuwd naar uw eigen gedragsprofiel? Vul via deze link de vragenlijst in en krijg direct terugkoppeling met een video over uw eigen gedragsprofiel.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.