Samenwerking met Improgression

Donderdag 24 november jongstleden zijn Tailor iT Training en Improgression een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Met het sluiten van deze overeenkomst heeft Improgression een ‘first tier supplier’ voor projecten op het gebied van Welzijn, Effectiviteit en Persoonlijke vaardigheden. Tailor iT Training krijgt hierdoor een online uitbreiding op hun huidige trainingsaanbod.

Tailor iT Training biedt Improgression aan bij alle (maatwerk)trainingen en privé-coaching trajecten. Het gaat hierbij om thema’s zoals timemanagement, communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid, management vaardigheden enzovoorts. Onder begeleiding van ervaren en gedreven trainers/coaches spelen de trainingen en privé-coaching trajecten van Tailor iT Training in op persoonlijke leerdoelen en bieden zij online, via het Improgression platform, nieuwe perspectieven en praktische handvatten om professionals naar een hoger plan te tillen.

Improgression biedt een veilige oplossing voor trainers/coaches op zoek naar een slimme en leuke manier van online trainen. Het platform wordt aangeboden als een SAAS oplossing, waarvoor Improgression geen inhoudelijke expertise aanbiedt.

Om de vraag uit de markt zo goed mogelijk te beantwoorden sluit Improgression overeenkomsten met gerenommeerde opleidingsinstituten om deze specifieke trainingen samen te stellen.

Improgression zal bedrijven die een specifieke leervraag, op het gebied van Welzijn, Effectiviteit en Persoonlijke vaardigheden hebben en die verder ook in de creatie van content ten behoeve van projecten ontzorgd willen worden, doorverwijzen naar Tailor iT Training.  Op basis van een intakegesprek wordt de trainingsbehoefte in kaart gebracht en vertaald naar een passend aanbod.

Tailor iT Training is verder specialist in het opleiden van ICT-kennis en -vaardigheden. Iedereen of elke groep die zich hierin zou willen ontwikkelen, specialiseren of omscholen is bij Tailor iT Training aan het juiste adres. Voor eindgebruikers, IT Professionals en managers. Voor beginners, gevorderden, specialisten en alles daar tussenin.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.