Rotterdam Scholingsfonds – subsidie voor Rotterdammers

Begin januari 2022 is in samenwerking tussen Edubookers en de Gemeente Rotterdam het platform scholingsvouchers010 ontwikkeld. Door middel van dit platform kunnen Rotterdammers die financiële hulp nodig hebben, geholpen worden met om-, her- of bijscholing tot een maximaal opleidingsbedrag van € 2.500,00.

De burger heeft zelf de regie over hoeveel opleidingen er per aanvraag gedaan worden en kan daarnaast het bedrag verhogen door een bijbetaling te doen. Vanaf de start van het platform zijn er al 1000+ opleidingsaanvragen gedaan. Het aanvraag- en inschrijfproces verloopt volledig en exclusief via Edubookers.

De 6 belangrijkste voorwaarden:

  1. Je woont in Rotterdam
  2. Je bent 18 jaar of ouder
  3. Je hebt een positief scholingsadvies
  4. Opleiding leidt tot betere baankansen in kansrijke sectoren
  5. voorwaarden opleidingsniveau
  6. Maximaal € 2.500,00

Wil je meer weten over het Rotterdams Scholingsfonds? Ga dan naar scholingsvouchers010.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.