Privé Coaching Traject Krachtig adviseren

  • “Ik heb mijn best gedaan om de vraag van de klant te vertalen in een advies! Ik snap niet dat het niet goed is aangekomen.”
  • “Hoe zorg ik er, als intern adviseur, voor dat ik vanaf het begin van een project betrokken word en niet pas in een laat stadium?”
  • “Mijn opdrachtgever vond mijn advies prima en toch kreeg ik de opdracht niet! Hoe kan dat?”

Adviseren is een kunst! Krachtig adviseren is een kunst in het kwadraat. Het gaat bij adviseren om meer dan de gevolgde procedure en de inhoud van het advies. Het gaat om acteren op meerdere niveaus tegelijkertijd en dat vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen van de adviseur.

In deze training staat de persoon van de adviseur in relatie tot zijn/haar omgeving centraal. Snappen hoe het bij uzelf werkt en van daaruit een relatie kunnen maken, met mensen in uw omgeving, is voorwaarde van een krachtig adviesproces. Het gaat daarbij niet alleen om de kwaliteit van de inhoud van het advies, maar zeker ook om het proces dat wordt doorlopen.

Onderstaand kunt u onze training vinden:

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.