Opleidingsbudget voor het jaar 2019 opmaken?

Het jaar 2019 is bijna voorbij en voor veel bedrijven betekent dit dat de opleidingsbudgetten opgemaakt dienen te worden. Wil je het opleidingsbudget inzetten maar pas volgend jaar starten met een training? Geen probleem!

Wij voorzien je graag van een opleidingsoplossing waarbij we in de maand december 5 tot en met 25% korting geven.

Dus heb je nog een opleidingsbudget voor 2019? Aarzel dan niet om contact met één van onze opleidingsadviseurs op te nemen!

Wij zijn op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar via 085 02 01 070 of info@tailorit.nl

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.