Op de hoogte blijven?

In het verleden heeft u zich aangemeld voor onze nieuwsbrief. Waarschijnlijk als opdrachtgever of misschien wel als cursist aan één van onze trainingen. Het kan zelfs zo zijn dat wij, in al ons enthousiasme, u op onze maillijst hebben gezet.

Tijden veranderen en de hoeveelheid informatie die u in uw mailbox ontvangt zal ongetwijfeld veel zijn. Tenminste, zo is het bij ons wel. Daarom willen we graag van u horen of u dit anders wilt of dat het goed is zo.

Wat wilt u?

  1. U wilt geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen. U mist dan misschien interessante informatie maar dat neemt u voor lief. Via deze link kunt u zich afmelden.
  2. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van IT en W.E.P.? Dan hoeft u niets te doen! U blijft onze nieuwsbrief ontvangen.
Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.