Ook in ons aanbod: Coaching Zakelijke Persoonlijkheid

“Werk jij met iemand die doet? Iemand waarvan je weet en merkt dat dit niet het eigenlijke gedrag is! Met andere woorden: mensen die een masker hebben; mensen ook die niet passen in het bedrijfsplaatje.”

Niet alle kwaliteiten zijn zichtbaar op papier. Denk daarbij aan zaken zoals organisatorische en communicatieve vaardigheden, goed functioneren in een team, sterke leiderschapsvaardigheden, gedrevenheid en initiatief durven nemen. Om er voor te zorgen dat er geen verrassingen op je pad komen, is het ontwikkelen van een zakelijke persoonlijkheid belangrijk. Het gaat hierbij niet om het creëren van een master. Integendeel. Centraal staat het werken aan een authentieke en oprechte persoonlijkheid die past binnen de omgeving waarin wordt geacteerd. Poppenkast spelen leidt al op korte termijn tot spanningen en dat wil toch niemand.

Het resultaat van dit privé coachingstraject is dat er na afloop sprake is van een persoon met een gebalanceerde persoonlijkheid die zich moeiteloos aan kan passen aan de (werk)omgeving.

Onderstaand kunt u onze training vinden:
–  Privé coaching Zakelijke Persoonlijkheid

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.