Nogmaals onder de aandacht: Microsoft Dynamics365

Microsoft Dynamics CRM trainingen zijn geschikt voor medewerk(st)ers die meer dienen te weten dan uitsluitend de betekenis van de knoppen op een scherm van het Dynamics CRM softwarepakket.

Naast de trainingen voor CRM2016 biedt Tailor iT Training vanaf september 2017 ook een compleet trainingsprogramma voor Dynamics365.

Tailor iT Training verzorgt de volgende nieuwe trainingen:

  • Development I in Microsoft Dynamics365
    Bent u een ontwikkelaar, consultant of functioneel beheerder en wilt u leren hoe extensies voor Dynamics CRM ontwikkeld kunnen worden? Dan is deze training iets voor u.
  • Field Services voor Dynamics365
    Dynamics365 is met een nieuwe APP Field Services uitgebreid. Wilt u weten hoe u Dynamics365 voor Field Services kunt inzetten en hoe deze ingericht kan worden? Schrijf u dan nu in bij Tailor iT Training om aan deze training te kunnen deelnemen.
Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.