Nogmaals onder de aandacht: iEXA: De nieuwe standaard voor ICT-functies

Ben u al ICT professional en wilt u zich verder ontwikkelen, of wilt u de overstap maken vanuit een ander vakgebied naar de ICT-sector ? Doe dit dan met een iEXA-diploma: “Het bewijs van ICT kennis op HBO niveau”.

De iEXA-diplomalijn bestaat uit drie basisexamens en acht verdiepingsexamens op het gebied van Business Processes, Applications en Infrastructure.
Zo kunt u gericht kiezen in welke richting u zich wilt ontwikkelen. De basisexamens toetsen uw kennis, vaardigheden en competenties op het niveau van hbo-propedeuse. De verdiepingsexamens toetsen op hbo-bachelorniveau.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.