Nogmaals onder de aandacht: Certified Information Privacy trainingen

Elke dag wordt uw data geopend, gedeeld, beheerd en verstuurd door mensen in uw organisatie, op elke afdeling en elk niveau.
Mits uw werknemers gedegen kennis hebben van de afwegingen en uitdagingen op het gebied van databeheer- en protectie, riskeert u datalekken, klanten die hun vertrouwen in u opzeggen of zelfs strafrechtelijk onderzoek met torenhoge boetes.

Compliance aan nationale (Wbp) en Europese privacy wet- en regelgeving (GDPR/AVG) is met steeds strengere sancties voor organisaties belangrijker dan ooit. Maar hoe ziet het juridisch kader er eigenlijk precies uit en hoe werk je aan een effectief privacy beleid?
IAPP is de grootste internationale vakvereniging voor privacy professionals. IAPP certificeringen worden aanbevolen voor (aspirant) Functionarissen Gegevensbescherming (FG), Data Protection Officers maar zijn ook populair onder informatiebeveiligers.

Onderstaand kunt u de nieuwe trainingen vinden:

  • Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)
  • Certified Information Privacy Manager (CIPM)
  • Certified Information Privacy Technologist (CIPT)
Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.