Nogmaals in ons aanbod: Coaching Veranderen van ‘Ja, maar’ naar ‘Ja, graag’

“Alweer een verandering……houdt het dan nooit op?!”
“Ze noemen het veranderen maar er gebeurt niets!”
“We moeten van alles maar echt bijdragen en meedenken mogen we niet”
“Ze zeggen dat het goed voor ons is, maar houden ze wel rekening met ons?”

Veranderen is geen uitzondering meer. Het is een fenomeen waar iedereen elke dag en elk moment mee te maken heeft.
Ondanks het feit dat we erg vaak worden geconfronteerd met veranderingen en dat velen ongemerkt voorbij gaan, zijn er ook momenten dat een verandering leidt tot weerstand.
Erg begrijpelijk, zeker als een verandering gevolgen heeft voor een persoon die de consequenties daarvan niet kan overzien.

Onderstaand kunt u onze training vinden:
Coaching Veranderen van ‘Ja, maar’ naar ‘Ja, graag’

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.