Nieuwe trainingen

Vanaf 1 februari jongstleden hebben wij ons trainingsaanbod uitgebreid met de volgende trainingen.

Microsoft 365 trainingen:

  1. Office 365 Administrator (MS-030)

Deze vijfdaagse training is bedoeld voor IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het plannen, configureren en beheren van een Office 365-omgeving.

  1. Managing Microsoft Teams (MS-700)

Deze vijfdaagse training is bedoeld voor personen die de rol van Microsoft 365 Teams-beheerder nastreven.

Microsoft Azure training:

  1. Microsoft Azure IoT Developer (AZ-220)

Deze vierdaagse trainingen biedt je de vaardigheden en kennis die nodig zijn om met succes de cloud- en edge-gedeelten van een Azure IoT-oplossing te maken en te onderhouden.

Microsoft Data & AI trainingen:

  1. Migrate NoSQL workloads to Azure Cosmos DB (DP-060)

Deze training is bedoeld voor databaseontwikkelaars die van plan zijn hun MongoDB- of Cassandra DB-werkbelastingen naar Azure te migreren met Cosmos DB. De cursusduur van deze training is 1 dag.

  1. Migrate Open Source Data Workloads to Azure (DP-070)

Deze training stelt je in staat om Azure SQL Database te begrijpen en leert je wat nodig is om MySQL- en PostgreSQL-workloads naar Azure SQL Database te migreren. De cursusduur van deze training is 1 dag.

Data Warehouse trainingen:

  1. Data Warehousing Fundamentals

Data warehousing zorgt ervoor dat informatie beschikbaar komt voor gebruik binnen Business Analytics en Intelligence. In deze tweedaagse training leer je hoe een data warehouse is opgebouwd en aangepast kan worden voor je eigen organisatie. Na de training heb je inzicht in wat er nodig is om een data warehouse in te richten en actueel te houden. Nu en in de toekomst.

  1. Data Warehouse Modelling technieken

Leer in 1 dag de basis van datamodellen. Deze training geeft je het inzicht in de opzet van de datamodellen voor business modelling en data warehousing. Hiermee kan je beoordelen of de opzet van de datawarehouse componenten aansluit bij de gewenste analyse mogelijkheden van de gebruikers. Je krijgt handvaten om te komen tot centrale definities, passend bij de kernbegrippen van de organisatie.

  1. Data Warehouse Big Data Training

Ontdek in 1 dag wat Big Data kan betekenen voor jouw organisatie. Na het volgen van deze training hebben de deelnemers kennis van verschillende vormen van Big Data en de impact die dit heeft voor organisaties.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.