Nieuwe training: MS Office 365 gebruikers training

Sinds kort kunt u bij ons terecht voor een MS Office 365 gebruikers training.
De MS Office 365 gebruikers training biedt gebruikers nieuwe mogelijkheden aan op IT-services in Cloud diensten en is gericht op de zakelijke markt.
MS Office 365 biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf vrijwel elke locatie toegang tot de hulpprogramma’s van Microsoft Office die u kent en vertrouwt, plus IT-services op bedrijfsniveau die eenvoudig  te beheren zijn. Vanuit daar brengt MS Office 365 en de Cloud nieuwe functionaliteiten en speciaal daarvoor is de MS Office 365 en de Cloud training ontwikkeld.

Onderstaand kunt u onze MS Office 365 gebruikers training vinden:

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.