Nieuwe training: MS Office 365 – Functioneel beheer

Naast de technische trainingen op het gebied van Microsoft Office 365, komt Tailor iT Training nu ook met een functioneel beheer training voor mensen die net iets meer moeten of willen weten over de applicaties en mogelijkheden binnen Microsoft Office 365.

Deze 2-daagse training geeft u meer inzicht in de processen en de werkzaamheden die behoren bij het functioneel beheer op Office 365.
Met deze functioneel beheer training leert u de Office 365 omgeving op maat te maken voor uw organisatie en komen zaken als document management en workflows aan bod.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.