Nieuwe training: McAfee ePO 5.3

Vanaf deze maand heeft Tailor iT Training haar portfolio op gebied van McAfee flink uitgebreid.
Naast de reeds bestaande beheer training, kan Tailor iT Training u nu ook ondersteunen bij het complete certificeringsportfolio van McAfee.

Omdat het vaak moeilijk is de juiste McAfee training in Nederland te vinden, komt Tailor iT Training met een nieuw aanbod om praktijkgericht te trainen uitgaande van uw wensen en eisen en het gebruik van uw McAfee omgeving.
Dit doen wij door middel van Blended Learning trajecten waarbij met name het dagelijks gebruik van deze omgeving centraal staat, maar desgewenst kan Tailor iT Training u ook opleiden tot een gecertificeerd McAfee specialist.

Voor informatie over onze oplossingen kunt u contact opnemen met onze adviseurs of bekijk de trainingen hieronder:

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.