NIEUW: MCSD Azure Solutions Architect

De MCSD: Azure Solutions Architect – certificering richt zich op het ontwerpen, het ontwikkelen en beheren van op Azure gebaseerde oplossingen.

Deze certificering komt naast de reeds bestaande MCSD certificeringen voor Windows Store Apps, Web Applications, SharePoint Applications en Application Lifecycle Management.
Voor de MCSD: Azure Solutions Architect – certificering zijn er een drietal examens benodigd:

70-532: Developing Microsoft Azure Solutions
70-533: Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions
70-534: Architecting Microsoft Azure Solutions

Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een maatwerktraining.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.