MOC On-Demand eindigt

Een tijdje geleden heeft Microsoft aangegeven dat ze stoppen met de levering van het product MOC On-Demand. MOC On-Demand is een combinatie van video’s en digitale documenten.

De tijdslijn voor het stoppen met MOC On-Demand zal er als volgt uit zien:

  1. 20 juni 2020 zal de laatste dag zijn waarop MOC On-Demand cursusmateriaal te koop is.
  2. 28 september 2020 zal de laatste dag zijn waarop MOC On-Demand in Skillpipe geactiveerd kan worden.
  3. 28 december 2020 zal de laatste dag zijn waarop alle bestaande MOC On-Demand cursussen, binnen de individuele cursist Skillpipe omgeving, beschikbaar zijn.

Mocht je dus een cursus via MOC On-Demand volgen, houdt dan rekening met deze tijdslijn.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.