Microsoft Software Assurance Vouchers

Wat is Microsoft Software Assurance?

Software Assurance van Microsoft is een uitgebreid pakket aan diensten waarmee u de aanschaf, de uitrol, de installatie, het beheer en het onderhoud op uw softwareprogramma’s aanzienlijk kunt vereenvoudigen. Tegen betaling van een jaarlijks bedrag krijgen deelnemers van het MS Software Assurance programma recht op support en gratis upgrades van Microsoft software.

Gratis training vouchers

Bovendien ontvangt u als onderdeel van het Microsoft Software Assurance programma gratis training vouchers. Deze kunnen voor trainingen en/of certificeringstrajecten uit het Microsoft Official Curriculum worden ingewisseld.
Bij Tailor iT Training kunt u deze training vouchers als betaalmiddel voor een groot aantal trainingen en certficeringen inwisselen.

Laat geen kostbare trainingsdagen verloren gaan

Software Assurance Training Vouchers (kortweg ook wel SA Training Vouchers genoemd) hebben een beperkte duur. De vouchers verlopen bijvoorbeeld als uw Microsoft licentieovereenkomst verloopt. Gebruik daarom uw vouchers op tijd en laat geen kostbare trainingsdagen verloren gaan !

Meer informatie over het Microsoft Software Assurance programma vindt u hier: http://www.microsoft.com/netherlands/licenties/sa.aspx

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.