Microsoft hercertificeringen

Microsoft heeft een nieuw onderdeel toegevoegd waardoor Microsoft Certified Professionals die in het bezit zijn van een geldig MCSE/MCSD certificaat zich opnieuw kunnen certificeren. Dit noemt men ook wel het Microsoft her-certificeringsprogramma. Hierdoor kunt u elk jaar een optioneel herexamen maken en zorgt u dat u van de juiste en up to date kennis voorzien bent.

Technologieën veranderen snel waardoor u snel het gevoel kunt hebben dat u achterloopt. Daarom is Microsoft met deze oplossing gekomen. Doe een Microsoft examen opnieuw en laat zien dat u over de juiste kennis en vaardigheden beschikt én dat uw kennis up to date is en blijft. Zo ziet u dat permanent leren centraal staat.

Wanneer u uiteindelijk 365 dagen eerder een examen behaald heeft staat in het transcript, wat u van Microsoft ontvangt, het jaar dat deze certificering is behaald en de datum van de her certificering wordt hierop vermeld. Tenslotte is het mogelijk om een Microsoft Badge te delen. Laat zien dat u deze certificering behaald heeft via social media zoals LinkedIn, Facebook en/of Twitter. Ook kan deze badge op uw eigen website of onder een e-mailhandtekening geplaatst worden.

Voor onderstaande examens geldt dat u een her certificering kunt aanvragen:

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.