Microsoft beëindigd SA vouchers programma

In de afgelopen jaren hebben veel organisaties een specifieke overeenkomst, te weten Software Assurance, met Microsoft afgesloten. Onderdeel van deze overeenkomst is dat de organisaties Software Assurance training benefits ontvangen. Deze benefits zijn een tegoed voor het volgen van een Microsoft training. Dit tegoed heet Software Assurance Training Vouchers (SATV).

Microsoft heeft besloten om dit, na vele jaren, stop te zetten. Dit zal in de komende 2 jaar stapsgewijs afgebouwd worden.

Alle Microsoft trainingen die voor SA vouchers in aanmerking komen, zijn in een overzicht opgenomen: http://savl-catalog.microsoft.com/

Alle Microsoft trainingen in het Azure domein zullen vanaf 1 februari 2020 niet meer in dit overzicht staan. Oftewel vanaf 1 februari 2020 kunnen de SA vouchers niet meer voor een Azure training ingezet worden.

Vanaf 1 februari 2020 zullen er geen nieuwe Software Assurance overeenkomsten meer afgesloten worden. Er komen dan ook geen nieuwe SA vouchers meer beschikbaar.

SA vouchers kunnen tot en met 31 december 2021 ingewisseld worden.

Tot op heden heeft Microsoft nog geen melding van een alternatief programma gemaakt.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.