Microsoft Activatie & Sales trainingen

  • Heeft u of uw organisatie “kennisuitdagingen” op het gebied van Microsoft?
  • Hebben naast de technische medewerkers ook de beslissers en de salesmedewerkers de juiste kennis van de actuele Microsoft oplossingen aan boord?
  • Heeft uw organisatie de ambitie een Silver of Gold competentie in het MPN programma te behalen en loopt u tegen obstakels aan? Of ziet u gewoon door de bomen het bos niet meer?
  • Heeft u door het overgrote aanbod aan Microsoft informatie, “tools” en trainingen moeite de juiste keuzes te maken?
  • Wilt u in een middag tijd uw salesmedewerkers de Microsoft Sales Specialist status laten behalen?
  • Wilt u eens “out of the box” sparren over hoe alles uit Microsoft en het MPN programma te halen?

Klik op de link hieronder voor meer informatie:
Microsoft Activatie & Sales Trainingen bij Tailor iT Training

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.