MCSE Mobility

De MCSE Mobility certificering kun je behalen door de MCSA Windows 10 certificering te behalen en één van de onderstaande elective examens:

  • 70-398 Planning for and Managing Devices in the Enterprise
  • 70-695 Deploying Windows Devices and Enterprise Apps
  • 70-696 Administering System Center Configuration Manager and Intune

Voor de MCSE Mobility certificering geldt dat je je jaarlijks moet her-certificeren, door middel van een nog niet behaald examen, om je MCSE certificering te behouden.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.