Maatwerk en advies

Heeft u een specifieke opleidingsvraag en/of wensen met betrekking tot ons aanbod of heeft u een leervraag binnen uw organisatie die u nog niet precies kunt duiden, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag uw vraagstuk nader te expliciteren en dit te vertalen naar een passend aanbod.

In een maatwerktraject kan de trainingsmethode, het trainingsprogramma, de in te zetten opdrachten en oefeningen worden aangepast aan uw situatie. Uiteraard geldt dat ook voor de data en de locatie van de trainingen . U zult versteld staan van de mogelijkheden en verrast worden door onze aanpak.

Voor vragen kunt u contact opnemen via ons contactformulier of via 085 48 55 900

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.