“Knowledge on demand”

Herkent u dit ook? U bent druk aan het werk en dan komt uw collega met een vraag of je “even” iets zou kunnen doen: “Het samenvoegen van een document, een filmpje invoegen in een presentatie of het maken van een draaitabel”.
Het zijn maar voorbeelden van functies die standaard in uw Microsoft Office applicaties zitten, maar vaak de vraag oproepen: “Hoe zat dat ook al weer?”. Het zoeken naar de oplossing vergt vaak veel tijd, tijd die u eigenlijk niet heeft door een toenemende werkdruk en uw eigen werkzaamheden die ook moeten worden gedaan. Op dit moment zou u willen dat u per direct zou kunnen beschikken over die specifieke kennis die u nodig heeft voor het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden.

Tailor iT Training heeft deze oplossing voor u!
Wij begrijpen als geen ander dat, zeker waar het gaat om Microsoft Office, standaard klassikale trainingen niet meer van deze tijd zijn en wij begrijpen ook dat het voor velen onmogelijk is om alle functies binnen de Microsoft Office applicaties te kennen en te beheersen.
Daarom hebben wij een e-Learning oplossing die u hierin kan voorzien.
U beschikt hiermee over een volledig trainingsprogramma dat simpel op te splitsen is in hapklare onderwerpen, afgestemd op uw dagelijkse praktijk.
Hierdoor kunt u beschikken over specifieke kennis, waar en wanneer u dit nodig heeft. Of te wel “Knowledge on demand”!

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.