Kennismakingsavonden met de Wereld van Verschil

Nieuwsgierig naar uw gedragsstijl in de Wereld van Verschil? Kom dan kennismaken met deze DISC methodiek tijdens een introductieavond op ons kantoor in Breda.

Het wordt een leuke, interactieve kennismaking met de methode van MapsTell waarbij gedrag letterlijk in kaart wordt gebracht. Inlooptijd is om 18:30 uur. De workshop zal van 19:00 – 21:30 uur duren.

Iedere deelnemer ontvangt zijn of haar eigen PersonalMap. De plaatsnamen op deze kaart vertellen alles over jouw gedragsstijl, hoe anderen jouw gedrag kunnen ervaren en wat jouw valkuilen zijn. Deze kaart zegt dus naast waar je bent, ook wie je bent! Na de workshop heb je meer zelfinzicht en inzicht in de verschillende gedragsstijlen van het DISC model. PersonalMapping wordt ingezet bij diverse soorten gedragsinterventies. Denk aan persoonlijke effectiviteit in bewustwording van jezelf. In interpersoonlijke communicatie tussen mensen. En ook in teameffectiviteit voor de optimaliseringen van teams binnen organisaties en bedrijven. De inzet betreffende leiderschap en verkoop zijn onderdelen van de ProfessionalMapping.

Tijdens de workshop leer je:

  • Het herkennen van andere stijlen
  • De uitersten in de Wereld van Verschil kennen.

Via deze link komt u op de pagina van de introductieavond. Hier ziet u de verschillende data en prijs & kunt u zich inschrijven.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.