Introductie

Tailor iT Training is altijd in beweging. Ook nu, met in het achterhoofd onze opdrachtgevers die wij willen bieden zij echt nodig hebben. Vandaar dat wij, 3 jaar geleden, ervoor hebben gekozen om naast de activiteiten die u van ons gewend bent, ons ook te richten op training en coaching op het gebied van Welzijn, Effectiviteit en Persoonlijke vaardigheden.

Tailor iT Training werkte altijd al samen met trainers en coaches die wij, naar aanleiding van klantvragen, aan ons hebben weten te binden. Het is echter nooit onze hoofdactiviteit geweest. Die ligt immers op het gebied van een breed aanbod op IT-(eind)gebruikersvraagstukken. De laatste tijd hebben wij echter gemerkt dat er bij onze opdrachtgevers ook andere vragen naar boven komen en als opleidingsadviseur vonden en vinden wij het ook onze taak onze opdrachtgevers te helpen met het oplossen van en het invullen van deze vraagstukken. Dat heeft ons ertoe gebracht te starten met een gespecialiseerde tak die zich expliciet gaat bezig houden met vraagstukken op het gebied van Welzijn, Effectiviteit en Persoonlijke vaardigheden in de vorm van opleidingsadvies, training en coaching voor individuele medewerk(st)ers, teams en dus ook uw organisatie.

Om deze klus te klaren, hebben wij een nieuwe collega, in de persoon van Robert Jan Kramer, aangetrokken . Hij is al jaren actief in het vak als opleider, trainer, coach en adviseur en heeft in die hoedanigheid bij en voor uiteenlopende kleine en grote bedrijven, instellingen en organisaties in en buiten Nederland gewerkt. Kijk voor meer informatie op zijn LinkedIn-profiel.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.