Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 1 (CIPTV1)

Tailor iT Training heeft de Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 1 (CIPTV) training op 25, 26 oktober en 8 november 2017 gepland staan, waar reeds aanmeldingen voor zijn. Heeft u interesse in het volgen van deze training, schrijf u dan hier in.


De ImplementingCisco IP Telephony and Video, Part 1 (CIPTV) training bereidt u voor op het implementeren van een Cisco Unified Communications Manager, CUBE en audio- en videoconferenties in een single-site omgeving.

Deze training richt zich voornamelijk op Cisco Unified Communications Manager, versie 10.6. Dat is de oproep routing en de signalering component voor de Cisco Unified Communications oplossing.

Tailor iT Training verzorgd deze training in een Blended learning-programma. Dit is een leerprogramma, verspreid over enkele weken, dat meerdere leervormen op een effectieve manier combineert om de leerervaring van u zo optimaal mogelijk te maken.

De klassikale trainingsdagen worden gecombineerd met huiswerkopdrachten en begeleide zelfstudie. Een online leerplatform, waar u het volledige trainingsprogramma terugvindt en contact heeft met medecursisten en de docent, ondersteunt het programma.

Kortom: effectiever en efficiënter, door verschillende leervormen te combineren, leren.

Voor informatie over onze oplossing kunt u contact opnemen met onze adviseurs of bekijk de training hieronder:

  • Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 1 (CIPTV)
Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.