Focus

In deze nieuwsbrief leggen we de focus op het thema stress en burn-out.
Beide onderwerpen lijken erg veel met elkaar te maken te hebben en dat klopt op zich ook.
Burn-out blijkt een ware sluipmoordenaar te zijn terwijl stress redelijk aan de oppervlakte van het gedrag van iemand merkbaar en zichtbaar is, hoeft dat bij burn-out helemaal niet het geval te zijn.
Stress heeft dan ook vooral een contextuele oorzaak. De vraag is vervolgens: wanneer kan stress overgaan in een burn-out of een voorportaal daarvan? Daar is meer voor nodig dan de context alleen. Het gaat hierbij ook om de psychische, fysieke en sociale gesteldheid van betrokkene.

Graag informeren wij u over onze oplossingen om zo bij te dragen aan het voorkomen van maar ook het terugkeren uit een burn-out.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.