De Microsoft Teamwork Administrator certificering gaat veranderen

Microsoft Teams is dé plek voor teamwerk, dat workloads integreert in Office 365, Power Platform en daarbuiten, geworden. SharePoint zal een onderdeel van de robuuste inhoudsservices in Office 365 blijven maar Microsoft ziet hierin wel het verschil tussen het lokaal beheren van SharePoint en SharePoint Online.

De Teamwork Administrator certificering inclusief de MS-300 en de MS-301 examens zullen op 31 augustus eindigen. Hiervoor komt de Microsoft Teams Administrator certificering in de plaats. Om je voor de Microsoft Teams Administrator certificering te certificeren, dien je het MS-700 examen te behalen. Microsoft voegt hier nu twee nieuwe SharePoint trainingen, te weten de MS-040 en de MS-050, aan toe. Deze twee trainingen maken het onderscheid tussen lokaal beheer en SharePoint Online.

Het vervangen van de onderdelen ziet er als volgt uit:

  • MS-700: Managing Microsoft Teams vervangt de MS-300T03 en de MS-300T04
  • MS-040: Managing SharePoint Online and OneDrive for business vervangt de MS-300T01 en de MS-300T02
  • MS-050: SharePoint Hybrid Deployment and Migration vervangt de MS-301
Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.