CIPM

CIPM is dé internationaal erkende certificering op het gebied van privacy management. In de CIPP/E training leert u alles over Europese en lokale wet- en regelgeving. In deze training leert u hoe u deze binnen een organisatie toepast in een privacy officer- of manager rol. Dit maakt CIPM in combinatie met CIPP/E ook een geschikte keus wanneer u de rol van Functionaris Gegevensbescherming (FG) nastreeft.

Tot voor kort was het alleen mogelijk om een CIPM training te volgen op jaarlijkse IAPP congressen. Naast meer flexibiliteit zijn uw belangrijkste voordelen een kleinere groepsgrootte met meer ruimte voor interactie en de garantie op een Nederlandstalige zeer ervaren trainer die kennis heeft van de lokale Nederlandse privacy situatie zoals de Wbp.

Na het volgen van deze training is het mogelijk om examen te doen en de bijbehorende CIPM titel te behalen. In CIPM past u de juridische kennis uit CIPP/E praktisch toe in de rol van privacy officer of manager. Aan bod komen zaken als het opstellen van een privacy programma op organisatieniveau, meetbaar maken van de effectiviteit ervan, privacy impact analyses, omgaan met privacy incidenten en compliance monitoring.

Benieuwd naar deze training? Deze kunt u hier vinden.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.