Challenge yourself & improve your leadership

Ben jij een startende leidinggevende of ben je een junior met enkele jaren werkervaring en wil je je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen? Dan is dit een training voor jou!
Tijdens deze driedaagse training leer je verder te kijken dan wie je denkt te zijn en ga je werken aan jouw unieke leiderschapsstijl. Je ontdekt vanuit jouw eigen waarden en principes welk type leiderschap bij jou past en hoe je in je kracht kunt staan. In drie dagen leer je zelf regie te kunnen pakken over elke situatie. Je gaat werken met jouw eigen persoonlijk Insights Discovery profiel welke we, aan de hand van een vragenlijst, voorafgaand aan de training zullen samenstellen. Vervolgens ga je met gelijkgestemden aan de slag om meer inzicht te krijgen in jezelf en in anderen.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.