Certification update – MCSA Windows 10

Vanaf nu zijn er voor IT professionals twee “certification paths” voor het behalen van de MCSA: Windows 10 certification beschikbaar.

Voor kandidaten die reeds in het bezit zijn van de MCSA: Windows 8 certification; zij kunnen upgraden naar MCSA: Windows 10 door het afleggen en het behalen van het volgende examen:
– Exam 70-697: Configuring Windows Devices

Als voorbereiding op dit examen kunnen de volgende trainingen gevolgd worden:
– 20697-1: Installing and Configuring Windows 10 (MOC20697-1)
– 20697-2: Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services (MOC20697-2)

Voor kandidaten die nog niet in het bezit zijn van een MCSA certificering; zij kunnen de MCSA: Windows 10 certification behalen door het afleggen en het behalen van de volgende twee examens:
– Exam 70-698: Installing and Configuring Windows 10
– Exam 70-697: Configuring Windows Devices

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.