Nieuwe trainingen: MS-040 en MS-050

In het derde kwartaal van 2020 zijn er twee nieuwe SharePoint trainingen uitgebracht, te weten:

  • Manage SharePoint and OneDrive in Microsoft 365 (MS-040)
    Content is het meest kritische digitale bezit voor elke organisatie. In deze training leer je hoe je SharePoint-sites en OneDrive plant, configureert en beheert om moderne inhoudsservice mogelijk te maken die de levenscyclus van inhoud transformeren.
  • SharePoint Hybrid Deployment and Migration (MS-050)
    Het ondernemingsklimaat is veranderd. Mensen willen communiceren zonder samenwerkingsbarrières. Bedrijven willen oplossingen die zowel kosteneffectief als flexibel zijn. Organisaties beginnen met het configureren van hybride omgevingen en migreren content naar de cloud als oplossing. Gedurende deze training leer je hoe je SharePoint Server 2019 implementeert en configureert, ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne werkstijlen.

Voor beide trainingen geldt dat er geen examen of certificering aan verbonden is.

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.