Being and working in Holland

Hoe mooi kan het zijn om als trainer met gemotiveerde deelnemers samen te werken. Dit hebben wij de afgelopen periode tijdens een aansprekend trainingstraject, welke wij voor het Oekraïens huis in Rotterdam verzorgd hebben, mogen ervaren.

Een vijftal dames zat gedurende 4 avonden met ons over verschillende culturele en werk gerelateerde onderwerpen aan tafel. Wij konden ze inspireren, laten exploreren en kennis met verblijven en werken in Nederland laten maken. Hoe mooi is het dan dat ze na afloop met één stem zeiden: “is there some more, will you be coming back to support us”? Als je dat hoort, dan is het niet alleen dankbaar werk, maar voel je ook de waardering als je mensen echt verder kunt helpen. En ja, we gaan naar ze terug om ze verder te ondersteunen zodat ze hun draai in ons land nog beter kunnen en zullen vinden.

Aan het eind van de vierde avond konden wij ze met trots hun verdiende certificaat van deelname overhandigen. De brede lach en het enthousiasme dat wij daarvoor terugkregen was een heerlijk gevoel. Wij zouden eigenlijk ook hen moeten danken voor hun bereidwilligheid om deel te nemen. Zoals een bekende reclame zegt: “Dat zouden meer mensen moeten doen!”.

#Tetiana#Mariia#Roksolana#Alyona#Mariia#Bert#Oksana#nice_to_do#RobertJan

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.