20 redenen waarom je Dynamics 365 als je CRM zou moeten gebruiken

Dynamics 365 is de meest uitgebreide CRM oplossing op de huidige markt. Het heeft alles wat je nodig hebt om je klantrelaties, verkoopactiviteiten en meer te beheren in één eenvoudig te gebruiken interface met mogelijkheden die zullen veranderen des te efficiënter bedrijven werken!

De expertise van Microsoft in het bouwen, implementeren en ondersteunen van geavanceerde CRM-oplossingen biedt meer controle over het verkoopproces, wat resulteert in een grotere klanttevredenheid en een hogere productiviteit.

Of het nu gaat om het automatiseren van je gehele service-industrie of je in staat te stellen een intelligente marketing campagne te creëren. Microsoft Dynamics 365 biedt een totaaloplossing die past bij elke behoefte!

Dynamics 365 is de meest uitgebreide CRM oplossing op de huidige markt. Het heeft alles wat je nodig hebt om je klantrelaties, verkoopactiviteiten en meer te beheren in één eenvoudig te gebruiken interface met mogelijkheden die zullen veranderen des te efficiënter bedrijven werken!

De expertise van Microsoft in het bouwen, implementeren en ondersteunen van geavanceerde CRM-oplossingen biedt meer controle over het verkoopproces, wat resulteert in een grotere klanttevredenheid en een hogere productiviteit.

Of het nu gaat om het automatiseren van je gehele service-industrie of je in staat te stellen een intelligente marketing campagne te creëren. Microsoft Dynamics 365 biedt een totaaloplossing die past bij elke behoefte!

Verbeterde operationele efficiëntie

Microsoft Dynamics CRM helpt de bedrijfsefficiëntie te verbeteren door processen te standaardiseren en te stroomlijnen. De flexibele workflow engine stelt bedrijven in staat om operaties te automatiseren op een manier die gemakkelijk is voor werknemers om elke dag te gebruiken. Microsoft Dynamics 365 kan een aantal gewone maar belangrijke taken van je werknemers overnemen, zoals het automatiseren van langdurige terugkerende taken, het waarschuwen van werknemers voor openstaande klantkwesties en het automatisch versturen van belangrijke e-mails naar klanten en partners. Zo loop je minder kans om orders of verzoeken van klanten te missen.

Verbeterd maatwerk

Dynamics 365 helpt je bedrijf op dezelfde manier te werken als het al doet. Het kan worden aangepast aan de manier waarop je bedrijf wil werken. Je kunt ook de manier waarop klanten gegevens bekijken, creëren en gebruiken aanpassen met Microsoft Dynamics CRM zonder dat je extra ontwikkeling hoeft te doen.

De juiste informatie naar de juiste mensen

Met Microsoft Dynamics 365 kun je mensen de juiste informatie geven die ze nodig hebben. Je kunt dit doen door hen de tools te geven die ze nodig hebben om toegang te krijgen tot de juiste gegevens. Dit kan via het gebruik van websites, mobiele toestellen of MS Outlook. Microsoft Dynamics 365 biedt ook een aantal andere functies die je helpen informatie te delen met mensen binnen en buiten je bedrijf.

Gerichte marketing campagnes

Microsoft Dynamics 365 biedt een marketing automatiseringstool die het makkelijk maakt om contact te houden met je klanten. Je kunt deze tool gebruiken om lijsten van leads en klanten op te bouwen, campagnes specifiek voor bepaalde prospects te maken, de resultaten van je campagnes te meten, en follow-up te doen met degenen die interesse hebben getoond.

Vereenvoudigde service planning

Ervoor zorgen dat je een klant nooit in de steek laat is een van de belangrijkste onderdelen van het bieden van een geweldige klantervaring. Microsoft Dynamics 365 maakt dit eenvoudiger door een gecentraliseerd overzicht te geven van alle serviceverzoeken en agenda’s van klanten. Zo kun je altijd de juiste expert aan het juiste verzoek koppelen, en je klanten tevreden houden.

Dynamics 365/CRM is gebouwd voor Outlook

Met Microsoft Dynamics 365 kun je Microsoft Outlook gebruiken om zowel communicatie als klantgegevens op één plek te beheren. Outlook is ’s werelds toonaangevende applicatie voor klantcommunicatie. Dynamics 365 CRM vergroot het bereik van Microsoft Office Outlook door het om te zetten in een tool om klantgegevens te beheren. Zo kunnen je marketing- en verkoopmedewerkers al hun marketing pitches, lead gegevens en informatie over verkoopgesprekken op één centrale plaats vatleggen.

Naadloze Excel-integratie

Microsoft Dynamics 365 is een programma dat organisaties helpt om snel beslissingen te nemen. Microsoft Excel is een programma dat mensen gebruiken om gegevens om te zetten in informatie. Wanneer de twee programma’s samenwerken, kun je afbeeldingen maken die “dynamische weergaven” of “snapshots” worden genoemd. Deze beelden helpen te begrijpen hoe een marktuitbreiding of omzetstijging je bedrijf ten goede kan komen.

Naadloze integratie van toepassingen en gegevensbronnen

Dynamics 365 is software die bedrijven helpt hun oude, geïsoleerde bedrijfsoplossingen en toepassingen te integreren. Het maakt verbinding met toepassingen van derden om informatiesilo’s te helpen afbreken.

  • Met e-mailmarketing: personaliseer je e-mails met CRM-gegevens.
  • Met enquêtes match je antwoorden op klanttevredenheid met Dynamics 365-contact records.
  • Met websites importeer je nieuwe aanvraagformulieren en maak je nieuwe leads aan.
  • Met Web Tracking identificeer je welke ondernemingen de website bezoeken en volg deze kliks in Dynamics 365 om nieuwe klanten te ontdekken en de website ROI te verhogen.
  • Met Financials krijg je toegang tot de orderhistorie en boekhoudkundige gegevens van klanten in Dynamics 365 en verstuur je voltooide orders voor verwerking.
  • Met Lidmaatschapsadministratie- synchroniseer vernieuwingen en andere ledeninformatie.

Verbeterde communicatie

Dynamics 365 is ontworpen om je te helpen efficiënt en productief te zijn, of je nu op kantoor bent of onderweg. Je kunt gegevens filteren zodat jij alleen de informatie ziet die je nodig hebt, zoals verkoopcijfers of updates van vergaderingen. Zo ben je altijd up-to-date en hoef je geen tijd te verspillen aan het verzamelen van informatie uit meerdere bronnen. Dynamics 365 verbetert ook de communicatie tussen werknemers zodat iedereen productief kan zijn, ongeacht hun locatie. Met Dynamics 365 zullen jouw werknemers winstgevender zijn, ongeacht waar ze werken:

  • Gratis mobiele oplossingen inbegrepen bij Dynamics 365 licenties.
  • Cross web browser ondersteuning op meerdere apparaten.
  • Blijf verbonden met Dynamics 365 wanneer je niet op kantoor bent.

Krachtige rapportage met Power BI & Dynamics CRM

Dynamics 365 CRM biedt een krachtige SQL-server rapportage. Met deze software kunt je gedetailleerde bedrijfsrapporten bouwen. De Microsoft SQL-services engine is een krachtig hulpmiddel voor het analyseren van gegevens voor bedrijven van elke omvang.

De ingebouwde analytische tools van Dynamics 365 werken probleemloos samen met een SQL-server om gedetailleerde gegevensrapporten te maken die essentieel zijn voor verkoopplanning, marketinginvesteringen en tracering. Deze tool geeft je op elk moment een volledig beeld van je klanten en helpt je betere beslissingen te nemen.

Verbindt teams tot één uniforme oplossing

Dynamics 365 is een stuk software dat gebruikmaakt van de nieuwste technologie om je bedrijf beter te laten draaien. Met Dynamics 365 kun je snel analyseren hoe marketing- en serviceactiviteiten verlopen, en ook de verkoop bijhouden in alle onderdelen van je bedrijf. Samenwerking is essentieel in het bedrijfsleven, en Dynamics 365 is ontworpen om teams beter te laten samenwerken.

Je kunt mee opschalen als het bedrijf groeit

Naarmate je bedrijf groeit, moet je misschien meer gebruikers of functionaliteit toevoegen aan je Microsoft Dynamics 365 CRM systeem. Met Microsoft Dynamics 365 kun je eenvoudig gebruikers en functionaliteit toevoegen zonder dat je het systeem opnieuw hoeft te implementeren. Microsoft Dynamics 365 is ontworpen om met je bedrijf mee te groeien, zodat je altijd up-to-date bent met de nieuwste functies en functionaliteit.

Schaalbare database-architectuur

Dynamics 365 biedt je tools om aan te passen hoe je dingen ziet, rapporten krijgt, formulieren maakt en beveiliging instelt. Je kunt minder aangepaste codering gebruiken. Dynamics 365 ondersteunt ook oplossingen die worden beheerd, zodat ze kunnen worden gecontroleerd. Dit maakt Dynamics 365 een goede keuze voor je bedrijf omdat het prestaties en flexibiliteit biedt met geavanceerde functies, en het is gebouwd om lang mee te gaan met behulp van de nieuwste technologie. Het integreert ook goed met financiële en bedrijfsbeheeroplossingen, evenals andere kantoortoepassingen.

Het maakt niet uit hoe of waar je klanten, leads en partners kiezen voor interactie met je bedrijf, Dynamics 365 kan je helpen deze relaties succesvol te beheren met uitgebreide en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Keuze van implementatie

Je kunt overstappen op Dynamics 365 door te kiezen voor de implementatie optie die het beste past bij je budget, middelen en zakelijke behoeften. Microsoft Dynamics 365 kan worden geïmplementeerd in de cloud of on-premise. De keuze is aan u.

On-premise

Dynamics 365 kan worden geïnstalleerd op je eigen servers of in een Microsoft Azure virtuele machine. Je kunt Microsoft Dynamics 365 ook on-premise gebruiken met Microsoft SQL Server.

Cloud

Je kunt zich online abonneren op Microsoft Dynamics 365 en er toegang toe krijgen via een webbrowser of mobiel apparaat. Microsoft Dynamics 365 wordt gehost in Microsoft Azure en wordt automatisch bijgewerkt met de nieuwste functies en beveiligingsfixes.

Verhoog klantbetrokkenheid en loyaliteit

Door Microsoft Dynamics 365 te gebruiken, kun je de klantbetrokkenheid en -loyaliteit verhogen. Met deze CRM-oplossing kun je een consistente klantervaring creëren via alle kanalen. Je kunt het ook gebruiken om interacties met klanten te beheren. Microsoft Dynamics 365 helpt je ook om klantbetrokkenheid te volgen en klantgedrag te analyseren.

Geïntegreerd ecosysteem

Microsoft Dynamics 365 heeft een geïntegreerd ecosysteem dat bedrijven helpt samen te werken. Dit ecosysteem omvat Microsoft-producten, producten van derden en diensten. Met Microsoft Dynamics 365 kunnen bedrijven hun gegevens en toepassingen aansluiten op de cloud. Ze kunnen ook hun bereik uitbreiden naar nieuwe markten.

Geavanceerde beveiliging

Microsoft Dynamics 365 heeft geavanceerde beveiligingsfuncties die bedrijven helpen hun gegevens te beschermen. Deze functies omvatten data-encryptie, data-masking, en multi-factor authenticatie. Microsoft Dynamics 365 helpt bedrijven ook te voldoen aan GDPR en andere regelgeving.

Snellere implementatie

Microsoft Dynamics 365 kan sneller worden geïmplementeerd dan andere CRM-oplossingen. Het kan on-premises, in de cloud of in een hybride omgeving worden geïmplementeerd. Microsoft Dynamics 365 kan ook worden geïntegreerd met andere Microsoft-producten, zoals Office 365 en Azure.

Grotere flexibiliteit

Microsoft Dynamics 365 is flexibeler dan andere CRM-oplossingen. Het kan worden aangepast aan de manier waarop jouw bedrijf wil werken. Je kunt het ook gebruiken om aangepaste toepassingen te maken. Microsoft Dynamics 365 kan on-premises, in de cloud of in een hybride omgeving worden ingezet.

Microsoft Dynamics 365 biedt een gratis proefperiode

Je kunt Microsoft Dynamics 365 30 dagen gratis uitproberen. Zo kun je zien hoe Microsoft Dynamics 365 je bedrijf kan helpen voordat je besluit het te kopen.

Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en wordt je ook erg gewaardeerd.